Competence Coaching - coaching bij arbeidsgerelateerde vragen

Supervisie professionals

op het gebied van arbeid en gezondheid

 

Uw afbreukrisico is groot. U bent uw product. Na een training die niet goed is verlopen staat u de volgende dag weer voor een nieuwe groep. Razendsnel moet u de zaken op een rijtje zetten als u een opdrachtgever spreekt en laveert u tussen verschillende belangen. U moet weten vanuit welke rol u opereert.

Van mensen die anderen begeleiden en trainen wordt veel verwacht: een stevige persoonlijkheid, authentieke presentatie, sensitiviteit, communicatieve vaardigheden, zelfstandigheid, om een paar competenties te noemen.
Inzicht in eigen krachten en gevoeligheden is onontbeerlijk. Werkzaam zijn voor andere mensen is een doorlopend leerproces.

In een supervisietraject kunt u terecht met persoonlijke leervragen, over uw denken, voelen en beroepsmatig handelen.

Ik begeleid beginnende professionals, maar tevens collega s die op een bepaald moment van hun loopbaan op de een of andere wijze vastlopen.

 

Voor aspirant psychologen Arbeid en Gezondheid NIP die zich willen laten registreren ben ik erkend supervisor NIP. Groepssupervisie (3-4 deelnemers) is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.


Start van een coachingstraject:
Regelmatig ervaar ik de omgang met klanten en opdrachtgevers als zwaar . Ik word ongeduldig, ga zitten piekeren over of ik het wel goed doe en kruip liever achter mijn computer.
Een resultaat:
Ik kan mijn negatieve interpretaties stoppen en vervangen door zinvolle gedachten en treedt meer naar buiten, stel meer vragen.
beeldjes4