Competence Coaching - coaching bij arbeidsgerelateerde vragen

Supervisie professionals

op het gebied van arbeid en gezondheid

op het gebied van praktijkondersteuning huisarts ggz 

 

Uw afbreukrisico is groot. U bent uw product. Razendsnel moet u de zaken op een rijtje zetten als u een opdrachtgever spreekt en laveert u tussen verschillende belangen. U moet weten vanuit welke rol u opereert. En boekt u vooruitgang met uw cliënt?

 

Van mensen die anderen begeleiden en trainen wordt veel verwacht: een stevige persoonlijkheid, authentieke presentatie, sensitiviteit, communicatieve vaardigheden, zelfstandigheid, om een paar competenties te noemen.
Inzicht in eigen krachten en gevoeligheden is onontbeerlijk. Werkzaam zijn voor andere mensen is een doorlopend leerproces.

In een supervisietraject kunt u terecht met persoonlijke leervragen, over uw denken, voelen en beroepsmatig handelen.

Ik begeleid beginnende professionals, maar tevens collega s die op een bepaald moment van hun loopbaan op de een of andere wijze vastlopen.

 

Voor aspirant psychologen Arbeid en Gezondheid NIP  kan ik supervisie verzorgen. Groepssupervisie (3-4 deelnemers) is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Voor praktijkondersteuners GGZ bied ik coaching, puttend uit mijn expertise en de zes jaar ervaring als POH GGZ, bij twee verschillende praktijken.


Start van een coachingstraject:
Regelmatig ervaar ik de omgang met cliënten en opdrachtgevers als zwaar. Ik word ongeduldig, ga zitten piekeren over of ik het wel goed doe en kruip liever achter mijn computer.
Een resultaat:
Ik kan mijn negatieve interpretaties stoppen en vervangen door zinvolle gedachten en treedt meer naar buiten, stel meer vragen.
IJmuiden maart 14